dimecres, d’octubre 5

Imprimibles: salvació de les butxaques .... Imprimibles: salvación de los bolsillos

Sempre ens ha agradat controlar-ho fins al mínim detall, però a vegades les nostres butxaques no ens deixen. Llavors, la nostra magnífica creativitat comença a pensar de com puc, amb què, si això si allò... I finalment gràcies a això, podem gaudir i aprofitar dels Kits de festa imprimibles.

Per les que encara no els heu trobat us explico com funciona, els podem trobar entre altres webs a etsy.com (una grandiosa botiga virtual de productes artesanals i fets a mà)...

...I... com funciona? -molt senzill- normalment pagues entre 6 i 30 euros pel kit, pots trobar des de les invitacions dissenyades, les guirnaldes, caixetes i tots els detallets que una desitja per la seva festa perfecta, Una vegada pagat et descarregues un PDF amb tot el kit i les instruccions. La gràcia d'això es que una vegada comprat ho pots imprimir-ho tantes vegades com desitgis!

Son genials, no? Amb quina us quedeu?

....


Siempre nos gusta controlarlo hasta el mínimo detalle, pero a veces nuestros bolsillos no nos dejan. Entonces es cuando nuestra magnífica creatividad empieza a pensar de cómo puedo, con qué, si eso si lo otro... Y al fin gracias a eso, hoy día podemos disfrutar y aprovechar de los kits de fiestas imprimibles.

Para las que aún no los habéis encontrado os cuento cómo funciona,  dónde los encontramos; lo podemos encontrar en etsy.com (esta magnífica tienda de productos artesanales y hechos a mano) entre otros muchos lugares web...

...y ¿como funciona? pues muy sencillo; para ello normalmente pagas entre 6 y 30 euros por el kit, dónde puedes encontrar des de las invitaciones diseñadas, las girnaldas, cajitas y todo de detallitos con un mismo tema para conseguir la fiesta perfecta. Una vez pagado te descargas un PDF con todo el kit y sus instrucciones. La gracia de eso que una vez comprado lo puedes imprimir tantas veces como desees.

¿A que son geniales? ¿Con cuál os quedáis?


Festes d'aniversari infantils .... Fiestas de cumpleaños infantiles

Nadal ...NavidadFestes pels més grans... Fiestas para los mayores

1 comentaris:

jo amb la primera! és molt circus party! però totes són xulíssimes!

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Favorites More